top of page

Betfair Romania Development

DE CE SUSȚINEM ACEST PROIECT

background transparent_edited.png

Ioana Popa

General Manager

La Betfair Romania Development, apreciem și susținem unicitatea fiecăruia. Mergem dincolo de acceptarea a ceea ce ne face diferiți unii de alții, căutăm diversitatea și o valorificăm.


Angajamentul nostru pentru Diversitate, Echitate și Incluziune este să creăm pentru toți colegii și candidații noștri un mediu sigur și primitor, unde oricine se simte confortabil să se exprime autentic. Suntem curioși, credem în puterea diversității și căutăm în mod proactiv idei, opinii care construiesc și care adaugă o nouă dimensiune de cunoaștere.


Pentru noi, valorificarea diferențelor presupune și o înțelegere cât mai amplă a acestora, de aceea investim în dezvoltarea și învățarea continuă, bazată pe nevoi individualizate, oferind șanse egale pentru succes.


De asemenea, Diversitatea, Echitatea și Incluziunea sunt o responsabilitate colectivă. Oricare dintre noi, indiferent de rolul pe care îl are în cadrul companiei, are puterea de a contribui la crearea unui sentiment de apartenență și a unei experiențe incluzive, pentru ca toți să ne simțim susținuți și în largul nostru în a fi autentici.

DESPRE NOI

Activitatea noastră

Cu peste 1.700 de angajați în 2024, Betfair Romania Development este cel mai mare centru tehnologic al grupului Flutter Entertainment Plc., având un portofoliu unic de produse proprii și o experiență vastă în industria IT.


Echipele dezvoltă produse software în șapte arii principale de activitate: Gaming, Infrastructure, Customer Technology, Security, Data, Marketing și Shared Services.


Avem o multitudine de oportunități deschise și asigurăm o varietate atractivă de proiecte, beneficii și opțiuni de învățare continuă, pentru o carieră pe termen lung.

Unde avem colegi

Flexibilitatea fiind parte din cultura noastră, oferim șansa colegilor de a-și alege modul de lucru: fie de la birou, fie în sistem hibrid, sau de la distanță.


Echipele noastre colaborează atât din Cluj-Napoca, unde se află sediul Betfair Romania Development, cât și din alte orașe ale țării.

Valorile și misiunea

Ne mândrim cu o cultură organizațională care încurajează diversitatea, creativitatea și flexibilitatea.


Explorăm idei, contestăm normele obișnuite și setăm noi standarde de calitate în industria noastră, datorită echipelor noastre de experți și inovatori.

JOBURILE NOASTRE

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png


bottom of page