top of page

Deutsche Bahn Cargo Romania

DE CE SUSȚINEM ACEST PROIECT

background transparent_edited.png

Andreea Ciulacu

HR Director @DB Cargo Romania

Ne-am alăturat proiectului pentru că susţinem mesajul şi obiectivele pe care acest proiect le are.

Noi credem în potenţialul şi competenţele oamenilor/candidaţilor, indiferent de vârstă, etnie, sex, iar acest aspect se oglindeşte şi în procesul nostru de recrutare. Suntem atenţi la ce plus valoare pot aduce candidaţii, iar noi ca angajator inclusiv le oferim ulterior diverse posibilităţi de a se dezvolta împreună cu DB Cargo Romania. Pentru că susţinem egalitatea de şanse şi faptul că putem învăţa unii de la alţii, considerăm că diversitatea creează un mediu favorabil desfăşurării activităţilor şi implicit rezultate mai bune.

DESPRE NOI

Activitatea noastră

Deutsche Bahn Cargo Romania, subsidiara celui mai mare transportator feroviar din Europa - Deutsche Bahn Cargo AG - oferă servicii de manevră și transport de marfă pe calea ferată pentru clienți din diferite industrii, de la automotive la produse agricole, îngrășăminte și produse chimice, materiale de construcții, feroase sau neferoase ori cărbune, dar și școli de calificare a personalului în domeniul feroviar.

Începând cu ianuarie 2021, Deutsche Bahn Cargo Romania a devenit compania care consolidează poziția grupului în regiunea Europei de sud-est, prin implementarea strategiei, a obiectivelor, coordonând și dezvoltând business-ul atât în România cât și în cadrul filialelor Deutsche Bahn Cargo din țările vecine, Ungaria și Bulgaria.

Unde avem colegi

Sediul nostru este in Bucuresti, insa avem puncte de lucru in toata tara. Datorită celor aproape 800 de angajați coordonați din 6 locații strategice din țară – București, Constanța, Timișoara, Curtici, Turceni și Giurgiu – asigurăm transporturi naționale și internaționale de calitate, viabile economic, atente cu mediul înconjurător, sigure și de încredere.

Digitalizarea proceselor noastre, inclusiv a celor de învățare, ne-a transformat într-un trendsetter pe piața din România și vom continua să definim contextul industriei prin inițiative de optimizare și eficientizare.

Valorile și misiunea

Valorile companiei, esențiale pentru comunitate, sunt cuprinse în 4 elemente: comunicare, echipă, respect și calitate


Suntem un angajator incluziv, fapt reflectat și prin diversitatea de vârstă și experiența din rândul angajaților noștri. Îi încurajăm și creăm condiții pentru tineri să ni se alăture, iar pentru cei experimentați creăm oportunități prin care să contribuie la a transfera cunoștințele lor generațiilor ce vin din urmă.

JOBURILE NOASTRE

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
bottom of page