top of page

Societe Generale Global Solution Centre

DE CE SUSȚINEM ACEST PROIECT

background transparent_edited.png

Cătălina Magui

Head of HR Shared Service Center @ Société Générale Global Solution Centre

Observăm că diversitatea și incluziunea sunt cuprinse în strategia de business a organizațiilor conștiente de importanța unui mediu de lucru propice dezvoltării tuturor angajaților și susținerii performanței. De ce? Pentru că prin diversitatea profilurilor și incluziunea angajaților cu experiențe diferite, putem identifica soluții creative ce răspund nevoilor complexe și incertitudinii mediului de afaceri din prezent.

De peste doi ani, strategia D&I a Societe Generale Global Solution Centre în România s-a transpus continuu în proiecte și acțiuni concrete pentru a susține egalitatea de gen, a încuraja echilibrul dintre generații, precum și pentru a asigura incluziunea persoanelor cu dizabilități sau a celor care fac parte din comunitățile LGBTQ+. Mai mult decât atât, pentru o schimbare sustenabilă, derulăm constant, cu ajutorul unor colegi pasionați de această nevoie de schimbare, activități de conștientizare asupra importanței D&I la fiecare nivel din organizație, precum și în comunitatea locală, cu sprijinul partenerilor noștri.

Cred în nevoia noastră, a tuturor, de a conștientiza importanța schimbării, astfel încât comportamantele incluzive să vină natural, fără efort, și să aducă avantajele unei culturi organizaționale sănătoase – benefice la nivel individual, dar și pentru companie.

DESPRE NOI

Activitatea noastră

Călătoria Societe Generale Global Solution Centre ca centru de servicii pentru Grupul Societe Generale a început în 2011 și a avut de-a lungul anilor o dezvoltare continuă, îmbogățită cu proiecte ce au crescut în varietate și complexitate. Ascultând nevoile clienților și bazându-ne pe expertiza echipelor noastre, am reușit să oferim din ce în ce mai multe servicii, adăugând noi linii de business activității.

Unde avem colegi

Suntem o echipă cu peste 2.100 de specialiști. Sediul nostru din România este în București. 

Activitatea noastră a crescut substanțial în ultimii ani. De la o singură divizie specializată în domeniul financiar, compania s-a tranformat într-un centru complex ce oferă o gamă extinsă de servicii precum: Finance & Accounting, Human Resources, IT, Know Your Customer, Compliance sau Business Advisory. Acum, Societe Generale Global Solution Centre este un centru de servicii pentru numeroase entități ale Grupului, deservind 35 de țări pentru toate liniile de business majore ale Societe Generale.

Valorile și misiunea

Credem în valorile trăite cu adevărat de oamenii noștri, nu doar scrise pe posterele de pe holurile companiei. Spiritul de echipă, inovația, responsabilitatea și angajamentul sunt credințele care ne ghidează în relațiile cu colegii, cu partenerii, cu Societe Generale, în activitățile zilnice și deciziile pe care trebuie să le luăm. Aceste valori ne ajută să oferim Grupului sprijinul de care are nevoie pentru a se concentra pe ce e important: clientul său.

JOBURILE NOASTRE

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
bottom of page