top of page
7.png
1.png

Ștefania Antone

Managing Partner si Senior Consultant @ Learning Architect

Mai multe detalii despre acest Campion DE&I:

Stefania este trainer, coach si consultat cu peste 20ani de experienta, lucrand cu peste 100 de organizatiidin 7 tari diferite. Este Managing Partner al Learning Architect, avand ca obiective conducerea proiectelor strategice si de inovatieale companiei si dezvoltarea unei echipecu expertize si pasiuni diferite.


Ca trainer si coach, Stefania a interactionat cu mii de persoane din diferite nivele organizationale (membrii de board, directori, middle managers, specialist) dintr-o plaja larga de industrii (manufacturing, IT, automotive, petrol & gaze, pharma, insurance, banking, servicii, retail, FMCG, logistica).


Este expert consultant in metodologia Human Synergistics – testare si interpretare de mindset, cultura si abilitati de leadership. Este de asemenea Consultant Acreditat 6 Team Conditions – metodologia Harvard pentru cresterea eficacitatii echipelor.


In 2019, studiul L&D Industry Survey condus de Learning Network la care au participat 576 de respondentidin zona de HR si L&D au plasat-o pe Stefania in top 20 traineridin Romania.


In ultimii ani, Stefania a coordonat si a livrat programe de training catre lideri din: Auchan, Lidl, Emag, Honeywell, BAT, Philip Morris, Pirelli, Prysmian, Total Global Services, Garrett Motion, Vodafone, Auchan, Friesland Campina, Lidl, Deichmann, Azomures, Servier Pharma, Roche Pharma, Danone, Jacobs,  Accenture, Adobe, Coface, organization, Johnson, Electronic Arts, Sandoz, Sanofi, Raiffeisen Bank, Unicredit pe teme de soft skills, leadership, management si vanzari.


DE CE SUSȚINE DIVERSITATEA & INCLUZIUNEA:


Impreuna cu o diversitate foarte mare de clienti (peste 50 de organizatii multinationale in 2023) si echipa sa, Stefania contribuie la construirea unor culturi organizationale sanatoase in companiile din Romania si CEE, prin construirea unui leadership incluziv, bazat pe acceptarea diferentelor, folosirea inteligentei colective si ascultarea empatica, competente de leadership critice pentru pentru creativitate, inovatie si engagement.

bottom of page