top of page
7.png
1.png

Alexandru Molea

Founder @Bemore

Mai multe detalii despre acest Campion DE&I:

Antreprenor, Coach Sistemic și Trainer cu experiență în management și training de peste 14 ani.


Alexandru este concentrat pe dezvoltarea inteligenței relaționale a managerilor și pe susținerea acestora în crearea echipelor mature, responsabile și engaged. În ultimii ani și-a dedicat activitatea inovării metodelor de training pentru a aduce mai multă valoare companiilor cu care lucrează.


● Concentrat pe dezvoltarea echipelor de management mature;

● Expertiză în:

    ○ Coaching și Team Coaching;

    ○ Management Development;

    ○ Dezvoltarea Trainerilor și Coachilor;

    ○ Metodologia CliftonStrengths by Gallup;

    ○ Leadership și Coaching Agil cu metodologia Scrum.org;

    ○ Metodologia Human Synergistics.


DE CE SUSȚIN DIVERSITATEA & INCLUZIUNEA:


Nu cred că în practica mea de leadership am întâlnit până acum un concept mai valoros decât ideea de D&I.

Înainte să întâlnesc pentru prima dată conceptul diversității și incluziunii aveam sentimentul că ceva nu se leagă în practica mea de leadership, deși aveam ani de experiență și o mulțime de cunoștințe și abilități.

Pentru mine, diversitatea reprezintă resursele nelimitate care se regăsesc în oamenii din jurul nostru, iar incluziunea, arta de a le accepta, aprecia și împleti.

Din momentul în care am întâlnit și am înțeles conceptul, s-a schimbat ceva în interiorul meu, iar acel ceva mi-a făcut activitatea de lider mai ușoară, mai plăcută, mai relaxată.

Am simțit că a fost cea mai importantă cărămidă pe care am pus-o, atât pentru starea mea de bine, cât și pentru sănătatea psihologică și angajamentul oamenilor cu care lucrez.

De-o dată, reușeam să ajungem împreună la rezultate mai ușor.

Mi-ar plăcea tare mult să transmit mai departe în lume mesajul: Ce bine că suntem diferiți! Sursa multor neajunsuri este de fapt soluția dacă privești dintr-un alt unghi.

bottom of page