top of page
7.png
1.png

Anca Salajan

Logistics Operations Senior Manager @TenarisSilcotub

Mai multe detalii despre acest Campion DE&I:

Anca este absolventă a Facultății de Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj Napoca si face parte din echipa Tenaris de mai bine de 14 ani, unde a început cu câștigarea bursei educaționale Roberto Rocca.

Cu un traseu de carieră foarte dinamic și aventuros, așa cum însăși se descrie, Anca a fost mai întâi în programul de juniori în departamentul de Mediu, urmat de departamentul de Dezvoltare Produse si mai apoi de departamentul Commercial unde a fost promovată ca Sales Manager. După 8 ani în vânzări, în care a avut și o experiență internațională în Dubai, Anca a acceptat provocarea de a se reîntoarce în departamentul de Mediu preluând totodata și departamentul de Sănătate și Securitate în Muncă unde a prins cea mai tumultoasă periodă, cea a pandemiei. De aproximativ 6 luni este responsabilă de operațiunile logistice ale TenarisSilcotub, o adevărată aventură în  contextului economic și politic global.

Curiozitatea și mentalitatea deschisă de a îmbrățișa diferite experiențe, accordând șanse reale si potrivite fiecărui lucru în parte sunt elemente cheie de success care au ajutat-o pe Anca în acest traseu de carieră.

bottom of page