7.png

Cătălina Gîlcescu

Consilier în carieră @ Viitorulmeu.ro

Mai multe detalii despre acest Campion DE&I:

Sunt Cătălina Gîlcescu, HR Business Partner in cadrul Signal Iduna Asigurare Reasigurare SA - lider pe piața asigurărilor de sănătate corporate din România și Consilier în Carieră - Viitorul Meu, rețeaua de profesioniști în dezvoltare organizațională și managementul carierei.


În cei peste 10 ani de experiență în domeniul resurselor umane, am susținut persoane defavorizate (de exemplu, șomeri, tineri, persoane cu vârste de peste 45 de ani, persoane cu handicap) în procesul de integrare / reintegrare pe piața muncii, precum și profesioniști din mediul corporate în procese de tranziție în carieră și dezvoltare profesională. De asemenea, în calitate de reprezentant al Departamentului de Resurse Umane promovez activ principiile non-discriminării și incluziunii tuturor angajaților în companie și valorizarea potențialului acestora.


Compania Signal Iduna a semnat Carta Diversității in luna august a acestui an, luându-ne astfel angajamentul de a dezvolta o cultură organizațională bazată pe respect reciproc, încredere, recunoaşterea şi valorificarea diferențelor şi a aptitudinilor individuale.


Mă simt onorată să fiu moderator în cea de-a doua zi a evenimentului Lumea D&I și să pot contribui la promovarea unui mediu de lucru incluziv, la schimbarea mentalitatii angajatorilor pentru îmbrățișarea diversității de orice natură în activitatea noastră de zi cu zi. Mă bucur că există o preocupare din ce în ce mai mare a angajatorilor în crearea unor culturi organizaționale incluzive și sper să fie din ce în ce mai mare numărul angajatorilor care conștientizează că diferențele ne fac mai puternici.

1.png