top of page
7.png

Carmen Avramescu

Human Resources Director Romania @TenarisSilcotub

Mai multe detalii despre acest Campion DE&I:

Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Carmen Avramescu și-a dedicat întreaga carieră domeniului Resurse Umane, având o experiență de peste 19 ani.


Din 2015 Carmen deține funcția de HR Senior Director al TenarisSilcotub, cel mai important producător de țevi din oțel din Romania și o referință pentru industria locală, cu peste 1800 de angajati, care își desfășoara activitatea într-un sistem industrial integrat, în unități de producție, birouri și centre de servicii aflate în 7 localități.


Carmen face parte din echipa Tenaris de aproape 17 ani, unde a avut un parcurs profesional dinamic, pornind, în 2006, de la a fi Responsabil de Recrutarea și Selecția personalului, apoi ocupând funcții precum Human Resources-Development Regional Coordinator, Staffing Coordinator HR International, TenarisUniversity Regional Coordinator, dar și Human Resources Partner Eastern Europe. A petrecut 5 ani în echipele Tenaris din Argentina și Dubai, unde a ocupat diferite poziții în departamentul HR si unde a acumulat experiență internațională extrem de valoroasă.


De ce susținem acest proiect?

La TenarisSilcotub, credem ferm că diversitatea și incluziunea nu sunt doar cuvinte la modă, ci valori fundamentale care ghidează acțiunile și deciziile noastre ca angajator.

Înțelegem că un loc de muncă divers și incluziv nu este doar ceva corect din punct de vedere moral, ci și o necesitate pentru a ne dezvolta permanent. Prin îmbrățișarea diferitelor perspective și experiențe, putem stimula inovația, creativitatea și luarea deciziilor mai bune, ceea ce duce în cele din urmă, inclusiv, la succesul business-ului.

Încercăm ca în toate activitățile și procesele noastre de resurse umane să avem în minte această valoare a diversității cu multiplele sale fațete.

Sunt mulțumită că noi, ca și echipă, facem în fiecare zi pași în a crea un mediu de lucru primitor și incluziv

pentru toți.

1.png
bottom of page