top of page
7.png
1.png

Diana Moldovan

Production Manager for Accessories Line @TenarisSilcotub

LinkedIn_logo.png
.

Mai multe detalii despre acest Campion DE&I:

Absolventă a Facultății de Știința și Ingineria Materialelor din cadrul Universității Tehnice din Cluj Napoca, Diana a intrat în contact cu TenarisSilcotub încă din al II lea an de facultate prin câștigarea bursei educaționale Roberto Rocca, 2 ani consecutivi, iar mai apoi printr-un program de internship.

După finalizarea facultății, în 2017, Diana a ales să fie în continuare parte din echipa Tenaris și a început cu programul de ingineri juniori într-unul din cele mai “grele” și provocatoare departamente de productie, Laminorul, continuând cu departamentul de Tehnologie. Își aduce aminte că în nici una dintre aceste experiențe nu a întâmpinat obstacole ci a găsit întotdeauna oameni care au susținut-o și au provocat-o să se dezvolte.

La scurt timp după finalizarea programului de juniori, Diana a fost promovata ca manager al liniei de producție Accesorii iar recent aria ei de responsabilitate s-a extins și cu linia de producție Mufe, coordonând în total aproximativ 130 de operatori.

Dianei îi place în productie, unde fiecare zi este o aventură dar și o oportunitate de a-și sprijini și motiva echipa să aducă valoare și să se simtă în siguranță.

bottom of page