top of page
7.png
1.png

Liliana Bica

HR Manager Romania Donalam - AFV Beltrame Group

Mai multe detalii despre acest Campion DE&I:

Liliana Bica este HRD la Donalam Romania, membră a grupului Italian AFV Beltrame și lucrează în domeniul resurselor umane de peste 20 de ani. Ca profesionist, obține rezultate împletind pragmatismul și spiritul de inițiativă cu nerăbdarea, curiozitatea și încăpățârea sa.

Liliana poate fi, pentru cine este în căutarea “metodelor de utilizare ale unui talant”, un mentor.

Absolventă de inginerie la Universtitatea din Petroșani, a studiat, a învățat și aplicat continuu vocația de specialist în resurse umane. Cu gândul la viitor, a antrenat din postura de consilier în dezvoltare personală, trainer și facilitator numeroși tineri din organizații, din universități și mediul educațional.

Pe lângă numeroase, proiecte de dezvoltare organizațională și implicare a angajaților, a susținut dezvoltarea abilităților manageriale și de leadership ale echipelor din care a făcut parte.

În colaborare cu un colectiv de la Universitatea din Brașov și o echipă de profesioniști români din domeniul HR, și-a adus contribuția la un capitol din volumul “Managementul resursei umane. Teorii în practica profesională”.


DE CE SUSȚIN DIVERSITATEA:

“De ce-ul” meu pentru Diversitate și Incluziune pornește de la mine. În primul rând sunt o femeie care a absolvit un domeniu care prin tradiție este destinat muncii bărbaților, mineritul. Am lucrat înindustriile cimentului, fabricării de cauciucuri și auto și mai nou siderurgie, unde invariabil vezi mai mulți bărbați. AND-ul meu are diversitatea basarabeană, ucrainiană, munteană. Și acum… bucur lucrez la 50+ și am oportunitatea contribui la angajarea celor ca mine.

bottom of page