7.png

Mihaela Popa

Consilier în carieră - ViitorulMeu.ro

Mai multe detalii despre acest Campion DE&I:

Experiența mea profesională de peste 20 de ani în Resurse Umane acoperă o varietate de industrii și de activități. Aceasta experiență se completează aproape firesc cu cea de consultant în proiecte de centre de evaluare/ dezvoltare, precum și cu pasiunea pentru consiliere vocațională și managementul carierei.

Un domeniu care mi-a îmbogățit orizontul este cel al Psihoterapiei analitic-existențiale, în care am ales să urmez o formare de lungă durată.

Sunt fascinată de potențialul oamenilor de a se descoperi pe sine, de a învăța și de a se transforma în orice perioadă a vieții.


DE CE SUSȚIN DIVERSITATEA ȘI INCLUZIUNEA


Diversitatea și incluziunea sunt semnul normalității într-o lume a resurselor umane care se transformă, care devine umană și acceptă mai des că noi, cei ce lucrăm, suntem oameni, suntem persoane.

Cum ar arăta oare viața noastră profesională daca am face loc empatiei, vulnerabilității, compasiunii și am încerca pur și simplu să fim cât mai buni cu cei din jur și cât mai buni în ceea ce facem? Diferită? Cu siguranță. Dacă și efortul și curajul noastru nu ar fi doar dispoziții de moment, ci constante ale mindset-ului nostru.

1.png