top of page

Carrefour Romania

DE CE SUSȚINEM ACEST PROIECT

background transparent_edited.png

Andreea Bălan

HR Transformation, People & Culture Manager @ Carrefour Romania

În România, a face o companie mai diversă și mai incluzivă este o muncă provocatoare și este cu atât mai dificilă atunci când companiile acƫionează individual. Parteneriatul cu alte organizații co-interesate, însă, poate accelera progresul prin combinarea resurselor și extinderea ariei de comunicare. Așa a apărut ideea parteneriatului cu Angajez 45+ și Lumea D&I.

DESPRE NOI

Activitatea noastră

Ne mândrim cu faptul că suntem prima companie de retail care a adus conceptul de hipermarket în România. În momentul de față avem aproximativ 360 de magazine în toată țara: hipermarketuri, supermarketuri, magazine de  proximitate, magazine discounter.  La acestea se adaugă aplicațiile inteligente de shopping (aplicația Carrefour) și inovațiile din magazine.

Unde avem colegi

Avem colegi în toată țara.

Această structură, extinsă la nivel național, creează un cadru optim pentru multitudinea  de job-uri, de la cofetar, brutar, măcelar, lucrător de bază legume-fructe, la manageri de raion, departament sau magazin, specialiști și experți, atât în zona departamentelor comerciale din magazine, cât și la sediu.

Valorile și misiunea

Lumea Carrefour este despre oameni. Și spunem asta pentru că, de 20 de ani, cei aproape 18.000 de colegi definesc Lumea Carrefour prin tot ceea ce fac, zi de zi.

Continuăm demersurile pe care compania le face încă din 2014 pe subiectul de diversity & inclusion, când a primit certificarea GEEIS - una dintre cele mai importante certificări europene care atestă respectarea egalității de gen în companie. În 2021 am primit recertificarea GEEIS și continuăm să dezvoltăm inițiative care să susțină respectarea principiilor de diversitate și incluziune.

Împreună, de 20 de ani facem pași spre transformarea organizației într-un mediu care facilitează accesul la noi resurse, un mediu sigur și prielnic dezvoltării oamenilor din cadrul organizației.
În România, a face o companie mai diversă și mai incluzivă este o muncă provocatoare și este cu atât mai dificilă atunci când companiile acționează individual. Parteneriatul cu alte organizații co-interesate, însă, poate accelera progresul prin combinarea resurselor și extinderea ariei de comunicare.

JOBURILE NOASTRE

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
bottom of page