top of page

Mega Image

Când suntem împreună, suntem Mega!

DE CE SUSȚINEM ACEST PROIECT

background transparent_edited.png

Ileana Alexandru

Vicepreședinte Resurse Umane

Suntem responsabili să creăm și să contribuim continuu la un mediu de lucru incluziv, care asigură o remunerație egală pentru aceeași muncă și promovează aceleași oportunități pentru femei și bărbați. Construim în acest scop o comunitate incluzivă, în care diversitatea este apreciată. Devenim un vecin mai bun, un factor de impact social pozitiv, cu o cultură bazată pe toleranță, respect, încredere, recunoaștere, punând în valoare diferențele si abilitățile care ne fac mai puternici împreună. 


Credem cu tărie în echitate cu privire la procesele decizionale și ne propunem să construim, alături de colegii noștri, aptitudini de leadership incluziv. 


Prin lansarea strategiei interne de Diversitate și Incluziune și, prin toate acțiunile concrete, consolidăm brandul de angajator și ne dorim să creăm un sentiment de apartenență la comunitate, să dezvoltăm un mod de a gândi și de a acționa prin care toată lumea este acceptată, apreciată, își poate exprima pe deplin potențialul personal si profesional și se simte confortabil, indiferent de gen, vârstă, religie, orientare sexuală, naționalitate, statut social, experiențe personale și profesionale, nivel de educație. În Mega Image, etichetăm produse, nu oameni!

DESPRE NOI

Activitatea noastră

Mega Image a fost fondat În 1995 și face parte din grupul Ahold Delhaize.  


În #ComunitateaMega vorbim despre puterea lui „împreună” și despre grija pentru oameni, prin acțiuni și proiecte concrete dedicate celor peste 12.000 de #Megacolegi.


Suntem preocupați de crearea unui mediu de lucru incluziv, în care fiecare coleg să se simtă apreciat și să aibă șanse egale de creștere și dezvoltare.

Atenți la nevoia fiecărui membru al echipelor nostre, punem accent pe recunoașterea meritelor, evoluția profesională, pachete de beneficii și discounturi speciale.

Unde avem colegi

Avem o rețea care cuprinde în prezent peste 900 de magazine în toată țara, 3 depozite și un Sediu Central în București. Suntem unul dintre cei mai mari retaileri din România, cu peste 12.000 de angajați, ghidați zilnic de valorile pe care le împărtășim: integritate, curaj, muncă în echipă, grijă și umor.  Suntem prezenți în București, Ilfov, Constanța, Giurgiu, Prahova-Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Iași, Bacău și alte orașe.

Valorile și misiunea

Curaj, Integritate, Spirit de echipă, Grijă, Umor – sunt valorile care definesc Mega Image, Grupul Ahold Delhaize din care facem parte, și pe fiecare dintre noi! Integritatea constituie busola morală în funcție de care luăm decizii. Curajul ne dă puterea de a face alegerile corecte și de a vorbi atunci când simțim că trebuie. Munca de echipă reprezintă angajamentul nostru, al tuturor, de a ne sprijini reciproc în contextul aplicării valorilor noastre. Grija ne protejează relațiile cu colegii, cu clienții și cu comunitățile din care facem parte. Umorul ne ajută să menținem o perspectivă asupra comportamentului propriu și să nu ne luăm mai în serios decât e cazul.

De aproape 28 ani, la Mega Image știm că oamenii sunt cei mai importanți, de aceea suntem o comunitate formată din angajați-colegi-prieteni.
Noi, cei 12.000 colegi Mega Image din toată România suntem siguri că atunci „Când suntem împreună, suntem Mega!”.

În 2023 Mega Image a obținut certificarea Top Employer, acordată de Top Employers Institute, cel mai important jucător mondial din domeniul certificărilor pentru condiții excelente oferite angajaților. Compania a înregistrat cele mai bune performanțe la strategia de aliniere a obiectivelor de HR cu cele ale business-ului.

Această certificare validează eforturile și implicarea Mega Image în acțiuni și inițiative create special pentru cei peste 12.000 de angajați din #ComunitateaMega.

JOBURILE NOASTRE

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png


bottom of page