top of page

METRO Romania

Succesul tău e afacerea noastră

DE CE SUSȚINEM ACEST PROIECT

background transparent_edited.png

Rodica Rapcea

People & Culture Director @METRO România

Diversitatea și incluziunea sunt elemente esențiale pentru dezvoltarea unei companii, putem spune că reprezintă o bogăție pe care o situăm în centrul culturii noastre organizaționale. Noi creăm un mediu de lucru deschis, în care orice persoană să își poată găsi locul și să contribuie în felul său unic la dezvoltarea organizației. Aici vorbim despre oameni care pot învăța unii de la alții, dar și despre business, care crește prin contribuția diversității.


Respectăm și valorizăm diferențele individuale. Căutăm să asigurăm egalitatea de șanse prin politicile noastre de resurse umane.  Lucrăm constant pentru a îmbunătăți instrumentele necesare ca fiecare individ să își poată dezvolta liber potențialul.


Diversitatea este cea care ne unește prin empatie, curaj și libertate.

DESPRE NOI

Activitatea noastră

Noi, la METRO, suntem campionul afacerilor independente, sprijinind antreprenorii locali prin cele 30 de magazine proprii și rețeaua LaDoiPași. Susținem afacerile locale prin oferirea de soluții multichannel diversificate și dezvoltarea unor relații solide și de lungă durată cu clienții Revânzători și HoReCa.


Încă din 1996 construim cariere de succes, iar certificarea Top Employer confirmă angajamentul nostru de a îmbunătăți constant experiența colegilor prin crearea unui mediu de lucru sigur și stabil, cu oportunități de dezvoltare profesională, inclusiv la nivel internațional.

Unde avem colegi

Astăzi, reţeaua METRO Cash & Carry România numără 30 de centre de distribuţie, inclusiv 5 magazine METRO Punct. La nivel naţional, magazinele sunt distribuite astfel: în Bucureşti - 5 centre, în Braşov, Constanţa, şi Timişoara câte 2 centre, un centru în fiecare din următoarele oraşe: Piteşti, Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda.

O carieră la METRO este mai mult decât un simplu loc de muncă – este mediul perfect în care îți poți modela viitorul. Noi îți promitem ca vom fi alături de tine din prima zi și te vom ajuta să îți dezvolți abilitățile în fiecare etapă a carierei tale. Asta pentru că, la METRO, tu ești prioritatea noastră!

Suntem 4000  #METROCHAMPIONS si te invităm să afli mai multe și să te alături echipei pe pagina Cariere din cariere.metro.ro.

Valorile și misiunea

Noi suntem o echipă de 4000 de campioni ai afacerilor independente și împărtășim o singură pasiune: wholesale. Ghidați de strategia noastră sCore, acționăm și căștigăm împreună, fiind foarte aproape de clienții noștri. Pentru ei, găsim soluții personalizate și lucrăm cot la cot pentru a le asigura succesul. Deservim atât micile afaceri cu planuri mărețe, cât și afacerile globale cu priorități locale. Nu ne oprim niciodată din a deveni mai buni. Asta este ceea ce contează. Descoperă mai multe despre noi și hai în echipa METRO!

JOBURILE NOASTRE

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
bottom of page