top of page

Microsoft

DE CE SUSȚINEM ACEST PROIECT

background transparent_edited.png

Adina Vidroiu

HR Director Microsoft România, Grecia, Cipru și Malta

Rolul nostru, ca organizație, este să înțelegem care sunt nevoile angajaților și cum putem obține performanță, indiferent de aspectele care ne diferenţiază. De aceea, pentru noi sunt importante relațiile care se creează între oameni, sentimentele de incluziune și apartenență, precum și sprijinul acordat în procesul continuu de învățare și dezvoltare. Credem într-o astfel de abordare, și în puterea transformatoare pe care o dă diversitatea și incluziunea – de a crea sinergii și valoare adaugată. Fiecare dintre noi îşi poate aduce aportul la succesul organizaţiei sau echipei din care face parte şi trebuie doar să fim deschişi unii faţă de ceilalţi. Astfel, am creat o cultură care ia în calcul pasiunile și viziunea oamenilor în ceea ce privește creșterea profesională. Încrederea în oameni și preocuparea constantă față de ceea ce contează cu adevărat pentru ei – pasiunile, obiectivele și talentele – constituie, în acest moment, elemente cheie ale culturii noastre organizaționale.

DESPRE NOI

Activitatea noastră

Microsoft susține companiile în procesul transformării digitale și facilitează dezvoltarea, implementarea și utilizarea tehnologiilor inteligente de tip cloud. Compania este unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii software şi echipamente de IT având peste 140.000 de angajați în mai bine de 120 de țări.


Unde avem colegi

Compania Microsoft este prezentă pe piața din România încă din anul 1996 și este unul dintre liderii globali ai pieței soluțiilor software și a serviciilor cloud. În prezent, echipa Microsoft România numără peste 2.000 de oameni, compania fiind prezentă în 3 orașe din țară: București, Timișoara și Iași. Activitatea Microsoft în România cuprinde acum toate verticalele de dezvoltare ale companiei, pe lângă centrul operațional: Microsoft Romania Development Center - divizia de dezvoltare de software, divizia de Customer Experience & Success (CE&S), Hub-ul de recrutare la nivelul EMEA și structura de Marketing și Operațiuni.


Valorile și misiunea

Microsoft sprijină fiecare persoană și organizație de la nivel global să îşi realizeze pe deplin potenţialul şi susține companiile în procesul transformării digitale prin dezvoltarea, implementarea și utilizarea tehnologiilor inteligente de tip cloud. În contextul în care România dispune de avantaje competitive importante, care o pot propulsa alături de liderii din domeniul digitalizării, unul dintre obiectivele Microsoft este acela de a transforma ţara într-un centru digital regional. Educația este un vector generator de progres, iar una dintre preocupările Microsoft este crearea unei culturi a învățării continue. Alături de ecosistemul de parteneri, investim permanent în formarea de specialiști în domeniul IT și dezvoltarea acestei verticale a economiei românești. Growth Mindset” (mentalitatea de a crește) este fundamentul culturii noastre organizaționale. Credem că potențialul unei persoane nu este predeterminat și că toată lumea poate învăța și poate crește. Ne dorim ca angajații noștri să fie curioși, să experimenteze și să împărtășească lucrurile pe care le învață. 

JOBURILE NOASTRE

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png


bottom of page