top of page

AIESEC

Develop your leadership

DESPRE NOI

AIESEC este o platformă globală pentru tineri pentru a-și explora și dezvolta potențialul de leadership. Suntem o organizație apolitică, independentă, non-profit condusă de studenți și proaspăt absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii săi sunt interesați de problemele lumii, conducere și management.

AIESEC nu discriminează pe criterii de etnie, gen, orientare sexuală, religie sau origine națională/socială.

De când am fost înființați, am implicat și dezvoltat peste 1.000.000 de tineri care au trecut printr-o experiență AIESEC. Impactul organizației noastre poate fi văzut prin intermediul absolvenților noștri care reprezintă afaceri, ONG-uri și lideri mondiali, inclusiv un laureat al Premiului Nobel pentru Pace, Martti Ahtisaari din Finlanda.

Credem cu adevărat în activarea leadership-ului tinerilor prin învățarea din experiențe practice în medii provocatoare.

Ne asigurăm că sunt prezente experiențe practice în medii provocatoare, facilitând schimburile interculturale și creând aceste oportunități în rolurile de membru

Activitatea noastră

AIESEC in Brasov faciliteaza schimb de experiente si evenimente. Schimbul de experiente se intinde in 2 arii, si anume: primim voluntari internationali in Brasov care aduc un impact pe proiectele noastre pe care le deschidem in randul ONG urilor si a scolilor. Pe de alta parte, trimitem la randul nostru tineri brasoveni in strainatate, intr-o experienta de internship. De-a lungul anilor, am realizat proiecte si evenimente dedicate valorilor pe care le promovam.

Unde activăm și cui ne adresăm

Activam in toata tara, activitatea AIESEC Brasov desfasurandu-se in judetul Brasov.

Valorile și misiunea

Valorile noastre: Activating Leadership, Acting Sustainably, Striving for Excellence, Living Diversity, Enjoying Participation, Demonstrating Integrity.

Misiunea noastra: We strive to achieve peace&fulfilment of humankind’s potential. We believe leadership is the fundamental solution and it can be developed in anyone, anywhere. We provide opportunities that seek to enhance cross cultural understanding in collaboration with like-minded partners.RESURSE

Resurse pentru angajatori

mai multe informații în curând

Resurse pentru candidați

mai multe informații în curând

MEMBRII NOȘTRI

background transparent_edited.png

.

Miruna Simionescu

Vicepreședinte

background transparent_edited.png

.

Mara Bolboacă

Vicepreședinte

background transparent_edited.png

.

George Prepeliță

Vicepreședinte

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
bottom of page