top of page
7.png
1.png

Adriana Popescu

HR Group Director & HR Business Consultant

Mai multe detalii despre acest Campion DE&I:

Experiență de peste 15 ani, concentrată în zona de management și consultanță, cu performanțe și realizări în toate ariile domeniului Resurse umane, orientată strategic spre oameni, soluții și rezultate.  


DE CE SUSȚIN DIVERSITATEA & INCLUZIUNEA:  


Cred în oameni, în recrutarea profesională, care evită stereotipurile și acordă real egalitate de șanse, pentru că diversitatea și incluziunea nu se exclud una pe cealaltă dar nici nu sunt complete dacă nu luăm în considerare cât mai multe elemente: contribuția personală, prezența acceptată în grup și apartenență, perspective diferite /opinii ascultate și implementate, inteligență emoțională, empatie. 


În ultimii 2 ani am auzit tot mai des colege care s-au plâns că au obiectiv D&I în obiectivele manageriale anuale. 


Valorile organizaționale puse pe toți pereții nu transmit nimic dacă nu sunt trăite, zi de zi, în toate nivelele și comportamentele manageriale. Diversitatea și incluziunea trebuie să se producă întăi la nivel mental, să fie înțelese și acceptate și abia după aceea să fie considerate valori organizaționale și obiective de management. 


Am observant că societățile/companiile care sunt diverse, echitabile și incluzive sunt mai capabile să răspundă provocărilor, să atragă candidați valoroși și să răspundă nevoilor diferitelor baze de clienți. Având în vedere D&I, Top managementul oriecarei companii, trebuie să se gândească și să acționeze la cum pot să sprijine mai bine angajații. Toți angajații. 


Cred că avem puterea de a schimba mentalități împreună.

bottom of page