top of page
7.png
1.png

Alexandra Sucioaia

Career Coach, Senior Trainer, Learning Consultant

Mai multe detalii despre acest Campion DE&I:

Alexandra este Learning Consultant, Senior Trainer si Coach transformational, cu focus pe dezvoltarea Carierei in ultimii ani, specializată în leadership si management personal. Cu peste 13 ani de experiență, ea a creat și implementat programe de dezvoltare pentru lideri și echipe din corporații mari, cu un număr de angajați cuprins între 4.500 și 18.000.


A contribuit in implementarea de inițiative de transformare culturală, precum programe de mentorat, Hackathoane de învățare (implicând peste 200 de participanți care își proiectează propriile produse de învățare), ateliere de Design Thinking pentru promovarea inovației, precum și programe de leadership și ateliere de colaborare în echipă bazate pe metodologiile Emergenetics și Insights.


În plus, ea și-a demonstrat abilitățile de leadership prin construirea unei echipe și a unui departament de Talent Development în cadrul unei companii în plină expansiune, cu peste 4.500 de angajați din întreaga Europă. În doar doi ani, Alexandra a dezvoltat și personalizat programe de Management și Leadership care au primit feedback remarcabil din partea participanților. De asemenea, a inițiat programe de dezvoltare a carierei, a facilitat programe interne de coaching.


Motivată de angajamentul său profund față de o viață conștient trăită în armonie cu valorile sale, Alexandra aduce o abordare unică în munca sa, în special în cadrul sesiunilor de coaching. Ea se bazează pe experiențele personale cu meditația, tehnici de Programare Neuro-Lingvistică (NLP), tehnicile de respirație și o gamă variată de instrumente, înțelegeri și perceptii extinse de creștere din participarea sa la programe de dezvoltare personală și călătorii extinse. Alexandra crede cu tărie că propria sa dezvoltare personală și profesională continuă contribuie direct la o influență profundă asupra indivizilor cu care colaborează.


DE CE SUSȚINE DIVERSITATEA & INCLUZIUNEA:


In munca mea cu echipele in calitate de coach, trainer sau chiar de leader pentru propria echipa am pus mereu accent pe intelegerea diferentelor intre oameni si antrenarea deschiderii catre nou, cu mai putina frica si mai multa curiozitate. A crea poduri si intelegeri mai profunde intre oameni diferiti, concepte diferite, idei din lumi diferite este o mare bogatie care a adus in mediile in care am reusit sa contribui la asta o performanta mai mare, relatii mai puternice, empatie, o colaborare mai relaxata si cu mai mult sens pentru toata lumea, o acceptare a vietii asa cum e ea si dizolvarea unor bariere mentale, de educatie sau culturale care ne tin in separare. Antrenarea creierului si apoi a individului in toata complexitatea sa de a nu se mai teme de ce e altfel si sa imbratiseze ce e diferit in limitele propriei integritati este ceva in care cred cu tarie si pe care o fac cu drag. Toti avem dreptul sa lucram si sa traim in medii in care suntem acceptati in autenticitatea contributiei proprii, a resurselor noastre si sa avem sansa de a ne mentine mintea deschisa pentru a intelege o paleta mai larga de culori. E un proces care m-a fascinat mereu, care pleaca de la a te cunoaste pe tine si a te accepta asa cum esti, a fi curios sa fii expus la medii diferite, ca sa poti crea spatiu pentru a-i accepta cu deschidere si pe cei diferiti de tine.

bottom of page