top of page
7.png
1.png

Cristina Scutaru

Coach carieră, PCC @ Viitorul Meu

Mai multe detalii despre acest Campion DE&I:

Cristina este specializată în coaching de carieră, managementul schimbării și managementul performanței, lucrând cu clienți din companii multinationale si antreprenori. Are capacitatea de a pune oglinda interioară în fața clienților săi și de a-i ajuta să găsească claritate, structură și disciplină în provocările lor personale și profesionale. Cristina crede că, odată ce ai testat coaching-ul, ți se deschide un univers infinit de cunoștințe.

Diversitatea și incluziunea sunt cele două forțe care dau viață și culoare lumii noastre. Imaginați-vă o lume în care toți suntem la fel, gândim la fel și arătăm la fel - ar fi o lume atât de plictisitoare! Dar în realitate, lumea noastră este o paletă incredibilă de culori, culturi, voci și povești. Această diversitate este ceea ce ma face sa ma simt în viață și să experimentez lumea în toată bogăția ei.


DE CE SUSȚIN DIVERSITATEA ȘI INCLUZIUNEA


”Am avut intotdeauna o preocupare in zona diversității, incluziunii, echității și apartenenței, principii care trebuie sa fie prezente in relatiile de munca. Pentru o performanta cat mai buna in organizatii, oamenii trebuie sa fie invitati si inclusi la masa discutiilor in mod egal, fiind sustinuti in exprimarea libera si diversa a perspectivelor personale. Sustin si salut companiile care au imbratisat deja aceste principii in modul lor de lucru.”

bottom of page