top of page
7.png
1.png

Elena Mocanu

Lead People Business Partner @ N-able

Mai multe detalii despre acest Campion DE&I:

Mereu am zis că destinul a vrut să ajung să profesez in domeniul resurselor umane. Toata copilaria și adolescenta mi-am dorit să urmez cursurile Academiei de Politie, însă destinul și-a dorit altceva pentru mine și in final am urmat calea Facultatii de Psihologie și Sociologie, iar mai apoi un Master in Managementul Resurselor Umane.


Mi-am inceput cariera in consultanta, ceea ce mi-a deschis orizonturi și mi-a format mentalitatea de business in care oamenii devin succesul unei organizatii.


Amprenta cea mai mare asupra carierei mele a avut-o construirea de la 0 a unui department de resurse umane. Mai apoi am fost norocoasa sa dau peste oamenii care mi-au sustinut cresterea într-o echipă complexă de resurse umane unde am avut oportunitatea sa construiesc echipe impreună cu liderii, să ofer suport dar să și conduc proiecte la nivel global.


Imi place să cred despre mine ca sunt un entuziast al progresului, cu focus pe bunăstarea oamenilor in organizație, și care caută tot timpul solutii pentru sucessul organizatiei.DE CE SUSȚIN DIVERSITATEA & INCLUZIUNEA:

 

Sunt pasionată de culturile care au în prim plan oamenii și cred că oamenii loiali si implicați pot aduce cele mai bune rezultate organizatiei. 

Marea majoritate a carierei mele am lucrat cu diverse culturi și am avut sansa să vad cum oameni diversi au contribuit la succesul organizatei cu perspective și experiente diferite. O cultură inclusiva pentru mine este o cultura în care nu exista ‘eu’ ci ‘noi’, in care oamenii sunt apreciati pentru cine sunt si ceea ce aduc organizatiei, un loc in care poti fi acel ‘tu’ autentic.


Cred că in orice organizatie diversitatea poate aduce plus valoare si oriunde sunt încerc să cultiv un mediu care să susțină dialogul deschis pentru a construi o cultură incluzivă, în care toată lumea să poată prospera. Sunt o susținătoare a creșterii gradului de conștientizare privind diversitatea, egalitatea și apartenența și crearea de procese pentru a primi membri diverși în echipe, în roluri cheie, care pot crește succesul organizației.

bottom of page