top of page
7.png
1.png

Elena Vaetiș

Senior Engineering Program Manager @Adobe

Mai multe detalii despre acest Campion DE&I:

Elena gestioneaza proiecte informatice din 2006, cu un parcurs profesional axat pe tehnologie, inovatie si metodologii moderne de project si program management. In Adobe Romania de 4 ani, Elena desfasoara programe tehnologice complexe, cu echipe de pana la 400 de specialisti in multiple geografii, fiind un promotor al practicilor Agile si de imbunatare continua.


In plus, Elena isi foloseste cunostintele si experienta si ca voluntar, Program Manager al initiativelor de Diversitate, Echitate si Incluziune. Martor la schimbările profunde în cultura și mentalitatea societății in decadele recente, printre motivatille Elenei se numara recunoștința față de generatiile precedente de femei, datoria față de generatiile viitoare si credinta ca progresul nu este doar un scop personal, ci o contribuție colectivă pentru o lume mai echitabilă și mai justă.


Fiica ei, Petra, este cea mai puternica inspiratie, bucuria in care isi gaseste energia si puterea de actiune in agajamentul ei pentru diversitate, incluziune și egalitate de gen.

bottom of page