top of page

N-able

IT doesn’t get better than this.

DE CE SUSȚINEM ACEST PROIECT

background transparent_edited.png

Elena Mocanu

Lead People Business Partner

La N-able, Diversitatea, Egalitatea și Apartenența (DEB) reprezintă o parte esențială a experienței oamenilor nostri. Vrem să vă simțiți confortabil, să fiți autentici și să vă simțiți apreciati pentru cine sunteți și pentru tot ceea ce faceti, deoarece este ceea ce face din compania noastră un loc minunat - un loc în care toată lumea aparține. 

DESPRE NOI

Activitatea noastră

N-able oferă furnizorilor de servicii IT soluții software puternice pentru a monitoriza, gestiona și securiza sistemele, datele și rețelele clienților lor. Suntem o companie globală de software care transformă posibilitățile IT în capabilități. Asta înseamnă că ne asociem cu lideri în domeniul tehnologiei care sprijină companiile din întreaga lume, oferind o infrastructură sigură și instrumente pentru a naviga prin nevoile lor IT în continuă evoluție. Construim relații puternice cu clienții noștri pentru a-i ajuta să prospere în fiecare etapă de creștere, iar în centrul acestui efort se află rețeaua noastră de “N-ablites” - o echipă globală de oameni inovatori, extraordinari și diverși, care sunt dedicați să facă diferența în modul în care partenerii noștri fac IT.

Unde avem colegi

N-able nu este doar o altă companie de software – avem obiective mari și ne-ar plăcea ca și tu să faci parte din această călătorie. Cu aproximativ 1.500 de angajați, sau "N-ablites", cum ne place să le spunem, în 15 țări din întreaga lume, vă adăugați vocea unică la o echipă diversă de oameni care sprijină clienții noștri și unii pe ceilalți.

Valorile și misiunea

Valorile noastre:

▪ N-rich Lives - ne folosim talentele și găsim un sens și un scop în tot ceea ce facem.

▪ N-spire Others - deblocăm potențialul și ajutăm să scoatem la iveală ce e mai bun din ceilalți.

▪ N-joy the Journey - suntem pasionați de ceea ce facem și ne distrăm pe parcurs.

JOBURILE NOASTRE

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png

bottom of page