top of page

Saint-Gobain Romania

MAKING THE WORLD A BETTER HOME

DE CE SUSȚINEM ACEST PROIECT

background transparent_edited.png

Smărăndița Schnel

Director Resurse Umane al Grupului Saint-Gobain în România

De ce susținem acest proiect

Ne-am alăturat proiectului deoarece credem în obiectivele propuse, iar acest parteneriat reprezintă o adevărată rampă de lansare către comunitatea de profesioniști. Suntem o companie condusă de ambiția de a crea un viitor mai durabil pentru oameni și ne-am angajat să creăm materiale și soluții care contribuie la starea de bine a fiecăruia și la viitorul tuturor, având în același timp grija de planetă.


Creăm un mediu de lucru motivant și atractiv pentru toți angajații noștri, plasând în centrul preocupărilor noastre atitudinea și implicarea. Într-o lume a schimbărilor rapide, ne dorim ca orice carieră la Saint-Gobain să fie o dovadă a dezvoltării competențelor, a bunăstării și a angajamentului. Prin urmare, luăm în considerare fiecare colaborare, oferind sprijin de înaltă calitate tuturor angajaților noștri. Avem echipe diversificate, încurajăm incluziunea și promovăm diversitatea în toate formele sale: gen, naționalități, formare, parcursuri profesionale, generații, dizabilități, origine etnică și socială, oriunde suntem prezenți.


Scopul nostru, MAKING THE WORLD A BETTER HOME, care reflectă ceea ce suntem și ne ghidează în mod strategic către succesul tuturor operațiunilor noastre, nu ar putea fi îndeplinit dacă nu am avea alături angajați satisfăcuți și condiții excelente de lucru. Suntem constanți în optimizarea practicilor pentru dezvoltarea resurselor umane și încercăm să răspundem cât mai bine nevoilor membrilor echipelor, la toate nivelurile organizației.

DESPRE NOI

Activitatea noastră

Lider mondial în domeniul construcțiilor ușoare și durabile, Grupul Saint-Gobain proiectează, produce și distribuie materiale și servicii pentru piețele industriale și de construcții. Soluțiile integrate pentru renovarea clădirilor publice și private, pentru construcțiile ușoare și decarbonizarea construcțiilor și a industriei sunt dezvoltate printr-un proces continuu de inovare și oferă durabilitate și performanță. Angajamentul Grupului este ghidat de scopul său, „MAKING THE WORLD A BETTER HOME".


Cu o expunere puternică la piețele de construcții în continuă dezvoltare atât în cazul construcțiilor noi, cât și al renovărilor, Saint-Gobain deservește o mare varietate de piețe cu un portofoliu cuprinzător de soluții: construcții, mobilitate, industrie.


În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluții din gamele Abrasives, Glass, PiettaGlass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips, Weber, Duraziv şi Chryso, cumulând aproximativ 2000 de angajaţi.

Unde avem colegi

Cei peste 166.000 de angajați Saint-Gobain, prezenți în 75 de țări, continuă să scrie istoria unei companii care datează de mai bine de 350 de ani. Suntem mândri de contribuția pe care o avem la crearea unor spații de locuit durabile, confortabile, estetice, în întreaga lume și la îmbunătățirea vieții de zi cu zi a fiecăruia dintre noi.


Echipele noastre împărtășesc aceeași ambiție: aceeade a face lumeaun loc mai frumos și mai sustenabil în care să locuim. Saint-Gobain se află în top producători pe piaţadin România în majoritatea domeniilor de activitate - sticlă, izolaţii, plăci din gips-carton, ipsos și avemo echipă extinsă la nivel național în multe orașe din țară. Saint-Gobain România cumulează aproximativ 2000 de angajaţi în 6 companii, 10 activități, 26 de linii de producție și 14 situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Turda, Suceava, Vălenii de Munte, Popești Leordeni şi AriceştiiRahtivani.

Valorile și misiunea

Valorile noastre sunt temelia culturii Grupului șine ghidează zilnic. Ne angajăm să ne asigurăm că activităţilenoastre, angajaţiinoștri și partenerii noștri contribuie împreună la construirea unei lumi mai durabile și mai incluzive, menţinând cele mai înalte standarde de Responsabilitate Socială Corporativă. 


Angajamentele noastre în materie de CSR se bazează pe foaia de parcurs CSR și pe codul nostru etic – Principiile de conduită și acțiune: Angajament profesional, Respectul faţă de ceilalţi, Integritate, Loialitatea, Solidaritatea, Respectarea legalităţii, Respectul faţă de mediu, Respectarea sănătăţii şi securităţiimuncii, Respectarea drepturilor angajaţilor. 


Dezvoltarea și distribuirea unor soluții mai durabile pentru a crea spații de locuit confortabile care să asigure bunăstarea oamenilor și a societății în ansamblu: acestea sunt fundamentele misiunii noastre. Aceste angajamentese află în centrulADN-ului nostru șipot fi împărțite în șase piloni: etica în afaceri, mai mult decât angajați - o adevărată comunitate, implicarea angajaților și diversitatea, sănătate și siguranță în întregul lanț valoric, schimbări climatice, economie circulară, creștere incluzivă.

Saint-Gobain proiectează, produce și distribuie materiale și soluții durabile pentru piețele de construcții, mobilitate și industriale. Dezvoltate printr-un proces continuu de inovare, oferim performanță, contribuim la îmbunătățirea sănătății și bunăstării oamenilor, reducem emisiile de carbon și creștem eficiența resurselor și circularitatea, în construcții, mobilitate și industrie.
MISIUNEA pe piața construcțiilor: Ne dorim să construim mai bine pentru oameni și pentru planetă, oferind soluții care asigură durabilitate și performanță pentru a impulsiona transformarea pieței construcțiilor.
MISIUNEA pe piața de mobilitate: Proiectăm soluții de înaltă performanță pentru a crea mijloace de transport individuale și colective sigure, durabile și performante pentru confortul tuturor.
MISIUNEA pe piața industrială: Proiectăm soluții pentru a crea o industrie mai performantă și mai durabilă. Ne ajutăm clienții să își accelereze tranziția energetică și să îmbunătățim starea de bine a tuturor.

JOBURILE NOASTRE

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
bottom of page