top of page

TenarisSilcotub

DE CE SUSȚINEM ACEST PROIECT

background transparent_edited.png

Carmen Avramescu

Director Senior de Resurse Umane @ TenarisSilcotub

Diversitatea şi incluziunea sunt esenţiale pentru dezvoltarea unei companii, un mediu de lucru divers potenţând colaborarea şi inovatia. Sentimentul de incluziune şi apartanenţă pe care dorim să îl aibă angajaţii Caroli Foods Group din prima zi în care ajung în compania noastra ne ajută să dezvoltăm o atmosferă în care este incurajată exprimarea ideilor, asumarea responsabilităţii, în acest fel contribuind la succesul companiei. Preocuparea pentru un mediu divers şi inclusiv nu este un subiect de interes doar pentru echipa de top management sau pentru departamentul de Resurse Umane, ci este pe agenda tuturor, ca parte a transformării noastre culturale.

DESPRE NOI

Activitatea noastră

Am pornit la drum în România în 2004 când grupul multinațional Tenaris a integrat două companii de producție din domeniul metalurgic cu peste 30 de ani de istorie. În momentul de față avem facilități de producție în Zalău, Călărași și Câmpina precum și centre de servicii și comerciale în alte 4 locații din țară.

Ocupăm o poziție de lider mondial în producția și furnizarea de produse tubulare și servicii conexe folosite în foraj și extracție petrol și gaze naturale, în sectorul energetic și petrochimie, în aplicații industriale și Auto-Moto specializate.

Unde avem colegi

Avem peste 1800 de colegi în 7 locații în România: Zalău, Călărași, Câmpina, Cluj Napoca, București, Ploiești și Popești Leordeni.

Ne mândrim că am reușit să integrăm un număr din ce în ce mai mare de femei în fabricile noastre și continuăm călătoria diversității cu promovarea femeilor pentru roluri diverse în companie, cu proiecte care implică atât tineri cât și seniori, la care se adaugă diversitatea culturală și incluziunea.

Valorile și misiunea

Alegem să investim în proiecte care au în centru oamenii, dezvoltând comunitățile din care aceștia fac parte și minimizând impactul asupra mediului înconjurător.

Astfel că, ne dorim să facem lucrurile bine asumându-ne responsabilitatea pentru ce lăsăm în urmă. Ne face plăcere să fim înconjurați de oameni care împărtășesc aceleași valori și dorim să învățăm unii de la alții. Muncim și râdem la fel de tare și continuăm cu diverse inițiative pentru a susține crearea unui viitor sustenabil.

TenarisSilcotub este un model de business circular, produsele noastre sunt realizate în proporție de 97% din materiale reciclate, otelul fiind singurul material ce poate fi reciclat la infinit.
Promovăm reducerea volumului de deșeuri, colectarea selectivă a acestora și reutilizarea lor în procesele operaționale. Reciclăm anual 640.000 de tone de deșeuri de fier vechi care sunt transformate în oțel.
Totodată, de 15 ani, lucrăm intens la minimizarea impactului nostru asupra mediului, TenarisSilcotub fiind în top 15% fabrici din Uniunea Europeană cu cel mai scăzut nivel de emisii de CO2.

JOBURILE NOASTRE

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png


bottom of page