top of page

Ursus Breweries

Facem berea, scriem povestea!

DE CE SUSȚINEM ACEST PROIECT

background transparent_edited.png

Gabriela Crețu

Vicepreședinte Vânzări Ursus Breweries

Diversitatea, Echitatea și Incluziunea sunt prioritare pentru Ursus Breweries. Credem cu tărie că diferențele dintre noi ne fac mai puternici și vrem să creăm un mediu de lucru în care oamenii pot fi ei înșiși, în care contribuția lor contează și în care oricine are oportunități, indiferent de circumstanțele în care se află sau de mediul din care provine. Îi încurajăm pe toți colegii noștri să strălucească prin autenticitatea lor în fiecare zi și ne dorim să transmitem acest mesaj și mai departe de granițele organizației noastre. Tocmai de aceea susținem proiectul “Harta Incluziunii” și ne-am alăturat cu încredere lui, având convingerea că împărtășim aceleași valori și aceeași deschidere către o lume în care diferențele dintre noi sunt sărbătorite.

DESPRE NOI

Activitatea noastră

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Avem trei fabrici de bere: în Buzău, Brașov și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Fabrica din Timișoara este prima fabrică de bere din România, atestată istoric în anul 1718. Fabrica din Brașov are de asemenea o istorie bogată, fiind fondată în anul 1892, în timp ce fabrica din Buzău, una dintre cele mai moderne din țară, a luat naștere în 1978. În cadrul facilității noastre din Cluj-Napoca ne concentrăm pe dezvoltarea de rețete noi și specialități de bere.

 

Mărcile din portofoliul nostru sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry. Portofoliul cuprinde beri cu și fără alcool sau cu conținut scăzut de alcool, specialități de bere, dar și mixuri de bere fără alcool și suc de fructe, oferind astfel consumatorilor opțiuni pentru diverse gusturi și ocazii de consum. 

 

În anul 2023, Ursus Breweries a obținut pentru a treia oară consecutiv certificarea Top Employers România, care atestă consecvența în implementarea practicilor organizaționale de resurse umane.

Unde avem colegi

În Ursus Breweries avem în prezent peste 1600 de colegi, în sediul central din București, fabricile și depozitele din Buzău, Brașov, Timișoara și Cluj-Napoca. Avem de asemenea colegi răspândiți în toată țara, parte din forța de vânzări a companiei.

Valorile și misiunea

Scopul nostru este acela de a crea conexiuni pline de sens, cu oameni și planetă. Dezvoltarea durabilă reprezintă un element esențial al strategiei companiei. Eforturile Ursus Breweries legate de sustenabilitate sunt direcționate către șase piloni care cuprind: amprenta neutră de carbon, reducerea consumului de apă, sustenabilitatea resurselor, ambalajele circulare, incluziunea și bunăstarea angajaţilor şi consumatorilor, precum și promovarea alegerilor responsabile.

 

Ursus Breweries e despre pasiunea pe care o punem zi de zi în munca noastră, despre ocazia de a crește și de a ne dezvolta și despre prieteniile pe care le legăm cu colegii noștri.

În cadrul Ursus Breweries punem accent pe oamenii din echipă. Știm că ei sunt cheia succesului nostru. Așa cum fiecare ingredient din berile noastre este ales cu atenție, la fel de important este și fiecare coleg din companie.
Ca lider de piață, împărtășim mentalitatea de învingători și suntem profesioniști adevărați.
Sprijinim dezvoltarea celor din echipa noastră prin programe de Learning & Development, oportunități de carieră locale și internaționale, beneficii diverse, programe de mentorat & coaching, programe pentru absolvenți, programe de well-being, un mediu de lucru prietenos.
Celebrăm și respectăm diferențele care ne fac unici, pentru că ele fac orice colaborare mai frumoasă, ajută la crearea unor legături cu sens și ne permit să inovăm și să avem un impact pozitiv în comunitățile în care activăm.

JOBURILE NOASTRE

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png


bottom of page