top of page

APASS

Experți în accesibilizare

DESPRE NOI

Suntem o echipă alcătuită din persoane provenite din domenii foarte diferite, unite de un singur scop și anume contribuția la creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități prin facilitarea accesului în mod egal la viața socială și la spațiului public, iar colegii noștri și-au asumat misiunea de a face Accesibilizare și de a face lumea mai primitoare pentru cei care întâmpină aceleași dificultăți în accesarea diferitelor servicii și produse.

Activitatea noastră

APass este o întreprindere socială de inserție și unitate protejată autorizată ce oferă servicii și produse pentru dotarea și accesibilizarea spațiilor publice și private, precum și a conținutului pentru persoanele cu nevoi speciale, persoane cu dizabilități.

Unde activăm și cui ne adresăm

Ne adresăm persoanelor din întreaga țară și din afara ei. Pe de o parte, ajutăm instituțiile, întreprinderile, companiile să pregătească și să accesibilizeze spațiile de lucru, serviciile și produsele pe care le au, iar pe de altă parte, contribuim la creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități printr-o serie de cursuri pentru dezvoltarea unor noi abilități și competențe, care să le susțină demersurile în procesul de angajare. 

Valorile și misiunea

Printre valorile noastre se numără incluziunea, acordării egalității de șanse, compasiunea și empatia, misiunea noastră fiind aceea de a construi o societate incluzivă în care toate categoriile de persoane să aibă șanse egale.

RESURSE

Resurse pentru angajatori

Experiență, expertiză, consultanță, uneltele accesibile, o structură organizațională incluzivă. 

Resurse pentru candidați

Cursuri de hard skills și soft skills, experiență, expertiză, uneltele accesibile, un punct de lucru accesibilizat, o structură organizațională incluzivă.

MEMBRII NOȘTRI

background transparent_edited.png

.

Dan Patzelt

Fondator APass și ADU

Dan Patzelt este un activist dedicat îmbunătățirii vieții persoanelor cu dizabilități. Cu o pasiune neobosită pentru incluziune, el a fondat APass și Asociația pentru Dezvoltare Urbană (ADU). APass (Access Pass) are ca misiune crearea unei societăți incluzive în care toate persoanele să aibă șanse egale, oferind produse și servicii accesibile persoanelor cu dizabilități. Fondată în 2009, Asociația pentru Dezvoltare Urbană se concentrează pe soluții inovative pentru problemele comunității, având ca obiectiv principal dezvoltarea durabilă. Printre inițiativele notabile se numără platforma de e-learning „Tactile Images”, care oferă resurse educative pentru nevăzători și slab văzători, facilitând accesul acestora la studiu independent. Dan sprijină incluziunea și inovarea tehnologică, angajând persoane cu dizabilități și promovând diverse proiecte care încurajează integrarea acestora în toate aspectele vieții sociale și profesionale.

background transparent_edited.png

.

Sorin

Manager

La APass mă aflu într-un mediu de lucru incluziv și prietenos, unde fiecare dintre noi este tratat cu respect. Echipa este diversă, dedicată creării unui climat de colaborare și sprijin reciproc. Mă bucur că împreună facem pași către o societate mai accesibilă și incluzivă pentru toți, tehnologia și inovarea fiind esențiale în a ne duce activitatea mai departe.

background transparent_edited.png

.

Diana

Web Designer

Îmi place foarte mult locul de muncă, unde am găsit un mediu plin de armonie și incluziune. Relațiile cu colegii sunt excelente, bazate pe unitate, înțelegere și ajutor reciproc. Suntem o echipă diversă, incluzând persoane cu dizabilități, unde avem ca scop să facem o lume și o comunitate mai accesibilă.

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
bottom of page