top of page

Asociația Building Hopes

Suntem oameni-fluturi care îndrumă alți fluturi în procesul metamorfozei, spre a deveni extraordinari.

DESPRE NOI

Asociația Building Hopes este o comunitate prietenoasă, care pune la dispoziția participanților workshopuri interactive, non-formale, pe subiecte de actualitate precum antreprenoriat, burnout, sănătate mintală.

Activitatea noastră

Scopul Asociației Building Hopes constă în sprijinirea copiilor, tinerilor și adulților prin activități educaționale non-formale. Activitățile noastre s-au axat cu preponderență spre tineri prin oferirea unor workshopuri pe teme diferite, de la antreprenoriat, risipă alimentară, burnout, la implicarea în comunitate, mobilități internaționale, teme de sănătate mintală și art-terapie.

Unde activăm și cui ne adresăm

Craiova, dar din 2020 online, incluzând și tineri din țară.

Asociația Building Hopes este o organizație care se adresează în mare parte tinerilor, cu precădere studenților  din toată țara care doresc să se dezvolte personal și profesional prin intermediul activităților de tip non-formal.

Valorile și misiunea

Misiunea noastră este aceea de a da aripi tinerilor, de a-i face să aibă încredere în ei, de a ieși din zona de confort, de a încerca lucruri noi, de a face networking și echipe, de a lega prietenii și de a-și urma visurile. Valorile de la care pornim sunt umanitatea și dorința de fericire care ne leagă pe toți, indiferent de gen, vârstă, religie, statut social.

RESURSE

Resurse pentru angajatori

Pentru angajatori, putem disemina oferte de angajare în grupurile cu tineri pe care le administrăm în social media, putem să îi invităm la workshopuri să prezinte compania și, eventual, să găsească viitori angajați printre studenții și absolvenții care se înscriu cu precădere la activitățile noastre.

Resurse pentru candidați

Pentru candidați, oferim oportunități de dezvoltare personală și profesională, posibilitatea de a face networking cu alte persoane cu scopuri comune sau cu potențiali angajatori.

MEMBRII NOȘTRI

background transparent_edited.png

.

Alexandra Popa

Vicepreședinte și membru fondator

Sunt Alexandra și alături de colegele mele am dat viață unei comunități minunate de oameni-fluturi. Împreună învățăm, împărtășim, devenim mai buni. Ne dorim să venim în sprijinul tinerilor și adulților, cu cât mai multe povești și învățăminte, care să inspire spre o metamorfoză extraordinară.

background transparent_edited.png

.

Anca Elena Niță

Vicepreședinte și membru fondator

Numele meu este Anca și alături de colegele mele am dat curs creativității și am înființat Asociația Building Hopes. Din dorința de a împărtăși ideile noastre cu o comunitate cât mai largă, desfășurăm workshopuri pentru tineri cu precădere în rândul studenților, deoarece echipa este formată dintr-un cadru didactic și două foste studente, iar accesul la grupul țintă este mai ușor. Îmi doresc ca prin intermediul acestui proiect, Asociația Building Hopes, care la început a fost doar o simplă idee, să construim suflete frumoase, încărcate cu vibe pozitiv.

background transparent_edited.png

.

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
bottom of page