top of page

miercuri, 15 noiembrie, ora 11:45 – 12:45

Workshop:

Gestionarea polarizării: Descoperirea Zonei Gri

cristina scutaru.png
Alina Toader Viitorul Meu.png

Cristina Scutaru - Coach carieră PCC @ Viitorul Meu

Alina Toader - Coach carieră, ACC @ Viitorul Meu

Te invităm într-o scurtă călătorie către gestionarea polarizării (în echipă, în proiecte, în ședințe), in cadrul careia vom explora nuantele diferențelor și divergențelor, transformând polaritatea într-o sursă de învățare și creștere.

Pentru ca nu este vorba doar despre bine și rău sau alb și negru, ci despre abilitatea noastră de a naviga cu înțelepciune prin hățișurile complexe ale conflictelor și a diversității de opinii.

Scopul Workshop-ului:

Scopul nostru este să sprijinim (ajutăm) participanții să dobândească abilități simple esențiale de gestionare a polarizării, necesare pentru a cultiva dialoguri constructive și a găsi soluții creative în fața diferențelor de opinie.

Workshop-ul urmărește să:

  • Creeze spațiu pentru înțelegere profundă: Vom învăța cum să nu ne lăsăm limitați de gândirea dualistă și să explorăm teritoriul vast și bogat al nuanțelor dintre opiniile extreme.

 

  • Favorizeze comunicarea empatică: Vom explora (Participanții vor învăța) tehnici de ascultare activă și de comunicare empatică, necesare pentru a construi punți între punctele de vedere aparent incompatibile.

 

  • Încurajeze creșterea personală: Workshop-ul va oferi oportunitatea de a reflecta asupra propriei atitudini față de divergențe și de a dezvolta abilități pentru a ne gestiona emoțiile în contexte tensionate.

Cu ce rezultate pot pleca participanții:

 

  • Abilități de comunicare empatică: Vei dezvolta abilități (puternice) de ascultare activă și comunicare empatică, care te vor ajuta să creezi conexiuni mai profunde cu cei din jur și să construiești relații mai sănătoase.

 

  • Perspective noi și deschise: Vei înțelege că lumea nu este doar alb și negru, ci este plină de nuanțe și posibilități. Vei fi capabil să le explorezi (aceste nuanțe) și să adopți o perspectivă mai complexă asupra problemelor.

 

  • Abilități de rezolvare a problemelor creative: Vei învăța să abordezi problemele cu o minte deschisă și să găsești soluții inovatoare în situații de polarizare.

 

  • Creștere personală: Vei pleca cu o încredere crescută în abilitățile tale de gestionare a diferențelor și vei fi mai pregătit să faci față situațiilor de conflict în viața ta personală și profesională.

 

Acest workshop nu este doar despre a gestiona polarizarea, ci despre a o aborda ca pe o oportunitate de dezvoltare și învățare continuă.

Te așteptăm să ni te alături în această călătorie către descoperirea zonei gri!

​Te vei întâlni cu acești caoch-i la sesiunile din Ziua Resurselor (12 nov.)

bottom of page