top of page
Despre
LDI headere site_edited.png

Ambasador

Lumea D&I, Harta Incluziunii și Angajez 45+

Ambasador Lumea D&I, Harta Incluziunii și Angajez 45+

dana.png

Despre mine

Sunt o scriitoare visătoare, care vrea să schimbe lumea.
Clișeic, nu?
Am pornit în misiunea de a crea conținut relevant pentru branduri, un strop de magie prin publicitate și a le demonstra românilor că diversitatea este esențială evoluției societății.

Sunt content și copywriter din 2019. Am lucrat timp de doi ani și jumătate într-o agenție de marketing, unde am colaborat cu branduri din țară și din străinătate ce au ajuns lideri în
domeniul lor de activitate.

Începând cu anul 2022, sunt trainer (formator) acreditat în cadrul Întreprinderii Individuale autorizate ca Unitate Protejată pe care o dețin. Îmi doresc să ajut companiile să înțeleagă conceptele de diversitate și incluziune.

Content & Copywriting

 

De-a lungul timpului, am scris despre un stil de viață sănătos (nutriție și sport), uși, IT pe înțelesul tuturor, produse farmaceutice, retail și multe altele, inclusiv piese de rachete.
În anul 2022, am decis că mi-am odihnit suficient aripile și e timpul să zbor din nou. De data asta pe cont propriu.
Sunt freelancer, am și serviciile autorizate ca Unitate Protejată și creez conținut scris în special pentru bloguri, website-uri și rețele de socializare. Scopul meu este să contribui la creșterea notorietății brandurilor prin educarea consumatorilor, pentru a crea o relație armonioasă și de încredere între ei.

Diversitate & Incluziune

Sunt o persoană cu dizabilități dintotdeauna, scaunul cu rotile face parte din “recuzita” mea de zi cu zi, fapt pentru care știu ce
înseamnă să fii diferit.
Am pierdut șirul situațiilor în care am fost discriminată sau subestimată pe acest criteriu, iar acum îmi doresc să fac o schimbare în societatea românească.
Îmi doresc să ajut companiile să înțeleagă conceptele de diversitate și incluziune, cum să le adopte în mod corect și să contribuie la construirea unui context favorabil pentru dezvoltarea tuturor categoriilor de persoane, într-o lume bazată pe acceptare, integrare și colaborare.

Contact

Dacă vrei să intri în contact cu mine să vorbim despre cum te-aș putea ajuta sau despre experiența mea, sunt aici pentru tine. 

Contactează-mă la:

+40 758 573 740

dana.mierlut@gmail.com
www.danamierlut.ro

bottom of page