top of page

Bunge Romania

DE CE SUSȚINEM ACEST PROIECT

background transparent_edited.png

Carmen Ochiosu

Director Resurse Umane Ungaria, România și Turcia

Una dintre valorile noastre este să acționăm că o echipă unită, promovând incluziunea, colaborarea și respectul. În Bunge, echipa noastră reunește multe culturi, limbi și experiențe; valorizăm și respectăm perspectivele diverse pe care colegii noștri le aduc, astfel încât să facem din Bunge o companie inovativă și dinamică. În prezent, diversitatea este un deziderat asumat de multe companii de scală globală, dar pentru noi reprezintă cu mult mai mult de atât: o oportunitate de a crea un mediu sigur și tolerant pentru toți colegii noștri, în care se pot dezvolta personal prin expunerea la o mare diversitate de idei și opinii.

DESPRE NOI

Activitatea noastră

Bunge este o companie globală, cu aproape 24.000 de angajați în 40 de țări, din zona agri-business. Avem o misiune clară - conectăm fermierii și consumatorii pentru a furniza produse alimentare de bază, soluții de furaje și biocombustibil. Este posibil ca multe dintre brandurile pe care le producem să fie deja pe masa ta. Bunge are o prezență semnificativă și în România, fiind lider în producția și vânzarea de ulei vegetal îmbuteliat și biodiesel prin intermediul facilităților integrate situate în Buzău și Lehliu. Fabricile noastre procesează floarea soarelui, rapiță și soia; cele mai cunoscute branduri sunt Floriol, Unisol, Raza Soarelui, Ulvex.

Unde avem colegi

Buzău - 207; siloz Traian - 18; Lehliu - 195; siloz Iași - 11; București - 179. Total 610.

Valorile și misiunea

Știm că pentru a ne atinge misiunea și a livra cele mai bune rezultate pentru clienții noștri, noi înșine și lumea în care trăim, este necesar să muncim împreună - deci angajăm oameni talentați care sunt pasionați, îndrăzneți și dedicați misiunii noastre. Aceste valori se reflectă zi de zi în modul în care interacționăm unii cu alții și calitatea rezultatelor obținute prin procese de lucru moderne și sustenabile.

JOBURILE NOASTRE

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
bottom of page