top of page

Bunge Romania

Suntem pasionați, îndrăzneți și hotărâți. Împreună obținem cele mai bune rezultate pentru clienții, colegii noștri și lumea întreagă. Noi suntem Bunge

DE CE SUSȚINEM ACEST PROIECT

background transparent_edited.png

Carmen Ochiosu

Director Resurse Umane Ungaria, România și Turcia

Una dintre valorile noastre este să acționăm ca o echipă unită, promovând incluziunea, colaborarea și respectul. În Bunge, echipa noastră reunește multe culturi, limbi și experiențe; valorizăm și respectăm perspectivele diverse pe care colegii noștri le aduc, astfel încât să facem din Bunge o companie inovativă și dinamică. În prezent, diversitatea este un deziderat asumat de multe companii de scală globală, dar pentru noi reprezintă cu mult mai mult de atât: o oportunitate de a crea un mediu sigur și tolerant pentru toți colegii noștri, în care se pot dezvolta personal prin expunerea la o mare diversitate de idei și opinii.

DESPRE NOI

Activitatea noastră

Bunge este o companie globală cu aproape 24,000 de angajați în peste 40 de țări cu activitate agricolă. Avem o misiune clară - conectarea fermierilor și a consumatorilor pentru a furniza produse alimentare de bază, soluții de hrănire a animalelor și biocombustibili. Este posibil ca multe dintre mărcile și produsele noastre să se regăsească deja pe masa dumneavoastră. Bunge are, de asemenea, o prezență semnificativă în România, fiind lider în producția și vânzarea de ulei vegetal îmbuteliat și biodiesel prin facilitățile integrate situate în Buzău și Lehliu. Fabricile noastre procesează floarea-soarelui, rapiță și soia; cele mai cunoscute mărci sunt Floriol, Unisol, Raza Soare și Ulvex.

Unde avem colegi

Buzău - 207; siloz Traian - 18; Lehliu - 195; siloz Iași - 11; București - 179. Total 610.

Valorile și misiunea

Știm că pentru a ne implementa viziunea  și a obține cele mai bune rezultate pentru clienții noștri, pentru noi înșine și pentru lumea în care trăim, este necesar să lucrăm împreună - de aceea angajăm oameni talentați, pasionați, curajoși și dedicați misiunii noastre. Valorile noastre - Acționăm ca o Echipă Unită, Tindem spre Excelență și Facem Ceea ce Este Corect - se reflectă în fiecare zi în modul în care interacționăm unii cu alții și în calitatea rezultatelor obținute prin procese de lucru moderne, inovatoare și sustenabile.

Bunge în România

La Bunge, urmăm un set de valori care promovează incluziunea pentru a ne susține toți angajații, indiferent de proveniența lor. Creăm o cultură a apartenenței prin diversitatea de talente și gândire, unde toate vocile sunt ascultate și apreciate. Echipele noastre reprezintă o gamă largă de experiențe, culturi și origini care contribuie la dezvoltarea lor, iar împreună putem obține rezultate remarcabile pentru clienții noștri și pentru lume.

Diversitatea și incluziunea sunt de o importanță fundamentală pentru compania noastră, și ne străduim în mod continuu să creștem eforturile pentru a ne asigura că forța noastră de muncă, programele și practicile noastre încurajează o cultură a incluziunii și apartenenței.

JOBURILE NOASTRE

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png


bottom of page