top of page
311631889_5318555064939140_5916326551778623710_n.png
Copy of Copy of A45 - IMAGINI SITE NOU (2).png

DIVERSITATEA E NATURALĂ, INCLUZIUNEA E O ALEGERE!

CALL FOR SPEAKERS!

EVENIMENTUL LUMEA D&I
EDIȚIA 3
16-17 noiembrie 2022

Evenimentul se va desfășura într-un cadru elegant, fizic, la Grand Hotel Continental (Calea Victoriei nr. 56, București).


Vom avea în public participanți din zona Management HR și alte departamente + ONG-uri din ariile dizabilități, părinți, gen, etnie, vârstă, zone defavorizate, centre de plasament și detenție, LGBT+ etc.

Compania ta poate fi aleasă!

Ai în organizație o inițiativă, un proiect sau o practică DE&I de care ești mândru și dorești să o împărtășești cu întreaga piață a muncii din România?

Misiunea noastră este să încurajăm deopotrivă organizațiile care deja au proiecte de incluziune, dar și pe cele care acum sunt la început de drum și fac eforturi să creeze un mediu de lucru incluziv, echitabil și divers. Noi credem că toate aceste organizații merită să fie vizibile și le invităm la scenă deschisă! Și tu poți crea impact pozitiv în piața muncii din România!

Înscrie-te pe formular!

Compania ta poate fi selectată pentru a avea un speaker la conferința Lumea D&I (Lumea Diversității & Incluziunii) - ediția 3

Cum vom alege speakerii

Compania ta se poate încadra într-una dintre cele 2 categorii de mai jos pentru a putea intra pe lista scurtă a speakerilor aleși:

 

1.

Speakerul pe care dorești să îl aduci poate vorbi despre crearea unui mediu de lucru incluziv și divers (ne interesează multiplicarea bunelor practici sau explorarea unor soluții noi și lecțiile învățate de voi în organizație).

 

2.

Spekaerul vostru poate povesti despre inițiative sau proiecte de diversitate DE&I, desfășurate deja în organizație, care pot fi împărtășite (studii de caz concrete susținute de evidențe din practică - ex.: pașii proiectului, lecții învățate, impactul proiectului în organizație, impactul în piața muncii, feedback-ul colectat, impcatul asupra imaginii de angajator)

Dacă subiectul pe care dorești să îl abordezi nu se va încadra în cele 2 categorii, aplicația ta nu va corespunde acestei ediții a evenimentului, însă te încurajăm să înscrii speakerul și proiectul vostru pentru a fi luat în considerare la ediția din noiembrie a conferinței.

Pachetul de promovare ca angajator incluziv

Rezervarea speech-ului se va face ulterior discuției cu noi și achitării pachetului de sponsorizare de

500 euro

  • 30 minute speech la eveniment

  • promovarea pe 8 canale în online ca angajator incluziv recomandat

  • newslettere către mai comunitățile și ONG-urile partenere ale proiectului

  • spațiu pentru materiale de promovare la locațieîn cele 2 zile (ex.: roll-up-uri, logo etc.)

  • transmiterea live a evenimentului

  • participarea a 2-3 colegi din organizație în public

Formular pentru înscriere

Pentru a te înregistra, te rugăm să completezi câmpurile de mai jos

VREI SĂ NU RATEZI INFORMAȚII DE LA NOI?

Vrei să primești informațiile de la companiile care s-au alăturat pe Harta Angajatorilor Incluzivi din România?

Sau invitații gratuite la evenimente?

Înscrie-te acum, bifează dacă ești candidat sau angajator și începe să primești newsletterul nostru!

bottom of page