top of page

She Is Mom

Comunitatea mamelor de succes

DESPRE NOI

She is MOM este o platformă creată de femei pentru femei, cu misiunea de a le pregăti pe acestea în cariera lor profesională, dar nu numai.

Activitatea noastră

She is MOM este cea mai bună soluție de educație digitală, o platforma creata pentru femei, care le ofera acestora acces la mentorat, resurse, beneficii și locuri de muncă, toate prin crearea unui cont si a unei video prezentari.

Unde activăm și cui ne adresăm

She is MOM este pe piața din România din anul 2019, anul acesta ne-am extins și în Europa, iar planurile pentru anul viitor sunt sa ne extindem și în SUA.

She is MOM este un spațiu virtual dedicat femeilor, fie ele antreprenoare lansate deja sau la început de drum, angajate sau mame care își doresc să revină în câmpul muncii și care au nevoie de resurse educaționale, de sprijin și claritate pentru o reconversie profesională sau un nou pas în cariera lor profesională.

Valorile și misiunea

Viziunea noastră este o lume în care femeile sunt aliniate cu misiunea lor iar asta se reflecta in viata lor atat profesionala, cat si personala.

Misiunea noastră este de a pregăti mamele și femeile pentru o carieră excelentă, chiar dacă acest lucru înseamnă să obțina un nou loc de muncă sau să devina antreprenor.

RESURSE

Resurse pentru angajatori

Resurse pentru candidați

CUM TE POATE SUSȚINE:

  • VIZIBILITATE - prin crearea unui profil complet în platforma She is MOM veți avea vizibilitate către companiile partenere. Beneficiați de consultanță gratuită pentru un brand personal de impact în calitate de angajat.

  • MENTORAT - beneficiați de servicii de mentorat de la o echipă formată din peste 50 de specialiști din domenii variate. Alegeți mentorul cu care rezonati și prima sesiune este gratuită.

  • BENEFICII - Peste 40 de beneficii: cursuri în diferite arii de business, servicii de sănătate, dezvoltare personală, activități recreative, nutriție, activități sportive, parenting - membrii comunității beneficiază de discounturi considerabile sau chiar servicii gratuite.

  • CREȘTEREA AFACERILOR - Pachete speciale de servicii și produse pentru companii.

​​

She is MOM poate fi privita că o călătorie, care începe prin crearea unui cont, completarea unui profil, găsirea unui mentor, accesarea beneficiilor și obținerea unui loc de muncă dorit sau chiar începutul drumului ca antreprenor. Călătorie care poate continua cu a deveni mentor, a aduce propriile servicii în comunitate și a contribui la visul unei alte mămici.

Devino membru SHE IS MOM și ai acces la: o ședință de mentorat gratuită, toate beneficiile din comunitate și consultanță pe toată durata procesului de angajare!

MEMBRII NOȘTRI

background transparent_edited.png

.

background transparent_edited.png

.

background transparent_edited.png

.

background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
background transparent_edited.png
bottom of page