555555.png

Te-ai înscris cu succes la primele 2 zile! Vei primi un mesaj de reamintire cu 2 săptămâni înainte și apoi cu câteva zile, însă îți recomandăm să adaugi de pe acum în calendar evenimentul.

555555.png
6666.png
Andreea Bovnoczki.png
logo schneider electric.png

Andreea Bovnoczki

Head Of Strategy Execution Europe Operations - Schneider Electric
 

Diana Tarfulea.png
logo adobe.png

Diana
Țarfulea

Engineering Director - Adobe Romania

 

magda vrajitoru.png
logo patrat db cargo.png

Magdalena Irina Vrăjitoru

Professional Development and Change Support Coordinator - DB Cargo Romania

Rodica Obancea.png
logo patrat rodica obancea.png

Rodica Obancea

Executive & Team Coach, MCC


 

radu borcea.png
logo ibm.png

Radu
Borcea

Marketer Success Program Manager, IBM Marketing, Diversity, Equity & Inclusion Program Manager, IBM Romania    IMB Romania

Accesul în primele 2 zile este gratuit, dar pentru cea de a 3-a zi te rugăm să achiziționezi bilet pentru tine și colegii pe care vrei să îi aduci.

Vom avea o sesiune cu campioni ai diversității și incluziunii din companii de top din România, care aduc la acest eveniment experiență în proiecte D&I dezvoltate în companiile pe care le reprezintă. Iar tu vei putea beneficia, într-o sesiune interactivă de 2 ore, de aceste bune practici, soluții, idei, informații despre inițiative și proiecte concrete. Sesiunea este centrată pe crearea de soluții și opțiuni concrete, bazate pe întrebările adresate de participanți și este facilitată de un coach profesionist (Rodica Obancea - Executive & Team Coach, MCC). 

ACCESUL: 250 RON

66666666.png