top of page
pr.png
LDI headere site (2).png
LDI headere site (8).png

14:00 - 15:00

Welcome coffee și networking

logo ldi.jpg
logo ldi.jpg
logo patrat viitorul meu.png

Bun venit de la organizatori și prezentarea zilei

CAMPIONII DE&I:

Gazde:

  • Alina Anghel - Co-Fondator - Lumea D&I & Angajez 45+

  • Rodica Obancea - Co-Fondator - Lumea D&I & Angajez 45+

Moderator:

  • Cristina Scutaru – coach carieră - Viitorul Meu

15:00 - 15:15

5.png

15:15 - 15:45

Studiu de caz

D&I: sexy sau o necesitate?

Leader al eforturilor de D&I din Adobe Romania de mai bine de 10 ani, povestea mea incepe in 2008, ca reprezentant local al Women in Tech, dintr-un rol de contribuitor individual si proaspat angajat al Adobe Romania. Acum, conduc departamentul de EMEA Managed Services cu peste 60 de angajati. Am inteles de la inceput ca parte din misiunea mea va fi sa inteleg si sa sustin femeile din jurul meu sa devina cea mai buna versiune posibila a lor, dar si sa imi ajut compania sa devina un mediu cat mai propice pentru dezvoltarea angajatilor in general.

Reusitele, vizibilitatea si succesul sunt strans legate de capacitatea noastra de a face fata unei largi varietati de provocari, insa diferenta catre excelenta este adusa nu doar de capacitatile unei singure persoane, ci de forta intregii echipe. Colaborarea eficienta face o companie sa fie de succes. Si ce exemplu mai bun, decat “the new buzz word in town”, D&I, care sa ne asigure acest lucru?

 

Te astept sa afli si tu cum poti aduce un impact semnificativ in zona de D&I.
 
Campion DE&I:

  • Carmen-Luisa Ghiță - Director, EMEA Managed Services - Adobe 

logo teva patrat.png

Prezentare

Acționează pentru neurodiversitate

Pentru ca diferit înseamnă plus. Pentru ca ignoranta, din necunoaștere, înseamnă durere. Pentru ca acceptanta înseamnă dar. Pentru ca am obligația ca mama sa schimb muntele de durere într-un ocean de bine.

Campion DE&I:

  • Steluța Moisescu - Country General Manager, Companie Industrie Farmaceutică / Mamă - Teva

15:45 - 16:15

19.png

16:15 - 16:45

Studiu de caz

Vulnerabilitatea este normalitate sau ce înseamnă să lucrezi cu persoane din categorii dezavantajate

După 20 de ani de activitate in management și resurse umane și după aproape doi ani de activitate în Asociația Ateliere fara Frontiere – care este un operator de servicii de inserție profesională pe piața muncii a persoanelor din categorii vulnerabile – pot spune că am invățat un lucru important: fiecare dintre noi, în condiții corecte de muncă și în acord cu abilitățile și competențele proprii, poate atinge obiective profesionale realiste și suficient de ambițioase cât să provoace potențialul din noi. Să reușești acest lucru integrând in echipă persoane din categorii vulnerabile, înseamnă, de fapt, să înțelegi că vulnerabilitatea este doar o eticheta. De fapt, dicutăm despre comportamente, uneori, dificle, ale oricăruia dintre noi și despre înțelegera pe care managerul și membrii echipei o au în a identifica, interpreta și aborda persoanele și situațiile în care aceste comportamente se manifestă, astfel încât, la nivel individual și de echipă să poata fi atinse obiectivele profesionale, de business.

Campion DE&I:

  • Dodo Tecaru - Manager Resurse Umane și Inserție pe Piața Muncii @ Ateliere fără Frontiere

16:45 - 17:00

Pauză