top of page

În caz că nu ai reușit să participi în vreuna dintre cele 3 zile, integral, ne-am gândit să îți lăsăm aici, mai jos, filmările, să le ai la îndemână.

Sperăm să te bucure accesul la acestea și să îți folosească!

LDI headere site.png

ZIUA 1

În prima zi am anunțat lansarea proiectului Harta Angajatorilor Incluzivi din România, am urmărit studii de caz cu proiecte pentru crearea unui mediu de lucru incluziv și divers (dezvoltarea femeilor din tehnologie, cultură organizațională incluzivă și impactul în sustenabilitatea companiei și pregătirea companiilor pentru integrarea nevăzătorilor)

Accesul a fost gratuit și poți vedea înregistrarea pe pagina de Facebook a comunității Angajez 45+ sau direct aici

ZIUA 2

În cea de a doua zi am explorat împreună studii de caz și opțiuni pentru inițiative și proiecte DE&I în organizațiile din România (transformarea atenției pentru Diversitate, Echitate și Incluziune în business, integrarea tinerilor din centrele de detenție în piața muncii și provocările în parteneriatele ONG-angajatori pentru proiecte care susțin diversitatea)
 

Accesul a fost gratuit și poți vedea înregistrarea pe pagina de Facebook a comunității Angajez 45+ sau direct aici

ZIUA 3
sesiunea cu accers VIP

005.png

În cea de a treia zi am participat la un workshop creat cu scopul de a împărtăși bune practici, soluții, idei și inițiative din proiecte concrete din activitatea organizațională a Campionilor D&I. Sesiunea a fost centrată pe crearea de soluții și opțiuni concrete, bazate pe întrebările adresate de participanți și a fost facilitată de un coach profesionist. 

Accesul la această sesiunea a fost pe bază de bilet, dar poți descărca înregistrarea de aici în urma achiziționării ei (180 RON). Plata se poate face direct cu cardul.

Formular pentru acces la 
ÎNREGISTRAREA ZILEI 3

După plată, vei primi pe mail un link de download a înregistrării în 24 ore

înregistrare cu succes!

Anchor 1
LDI headere site (6).png
bottom of page